جلسه ستاد اربعین در دانشگاه اراک برگزار شد

نخستین جلسه مشورتی و تصمیم گیری ستاد برگزاری مراسم اربعین حسینی (ع) در دانشگاه اراک برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ جلسه ستاد اربعین دانشگاه به منظور تصمیم گیری جهت اعزام دانشجویان علاقه مند به شرکت در راهپیمایی بزرگ اربعین حسینی روز دوشنبه 19 تیرماه با حضور رئیس و معاون فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

دکتر ذوالفقاری رئیس دانشگاه اراک با اشاره به اینکه اثربخشی برنامه اربعین جزو سیاست‌های جدی نظام و دانشگاه است بیان کرد: تلاش حداکثری مان را می کنیم تا حماسه اربعین به بهترین نحو برگزار شود.

در این جلسه دکتر رئوفی معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه اراک گفت: باید بودجه لازم جهت ایاب و ذهاب دانشجویان اختصاص یابد، همچنین وی به اختصاص وام قرض الحسنه به دانشجویان متقاضی اشاره نمود.

دکتر رئوفی در ادامه بیان کرد: در برقراری موکب های اربعین می توان از پتانسیل افراد خارج از مجموعه دانشگاه استفاده کرد.

وی گفت: طی یک نامه به وزارت علوم امکانات موکب دانشگاه اراک به دانشگاه های سراسر کشور اعلام می کنیم تا بتوانیم میزبان زائرین دیگر دانشگاه ها باشیم. وی افزود: برای بهره مندی هر چه بهتر زائرین می توانیم از ظرفیت خیرین استفاده کنیم و به آنها وام اعطا کنیم.