مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه اراک برگزار شد

مراسم بزرگداشت روز دانشجو در 14 آذرماه با حضور استاندار مرکزی در سالن شهید چمران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ رئیس دانشگاه اراک ضمن تبریک روز دانشجو گفت: با شنیدن نام دانشجو احساس می کنم می شود بر تمام مشکلات غلبه کرد. وی گفت: بهترین حالت اداره دانشگاه زمانی اتفاق می افتند که از دانشجو کمک بگیریم نه به صورت کار دانشجویی بلکه در سطوح مدیریتی وی ادامه داد: همه مادر دانشگاه یک خانواده هستیم و با امکاناتی که داریم باید سعی کنیم با کمک هم آینده را بسازیم. دکتر ذوالفقاری، شعار دانشگاه اراک را " دانشگاه آینده؛ زیست بوم زندگی بر مدار دانایی" عنوان کرد و گفت: زیست بوم زندگی بر مدار دانایی یعنی سبک زندگی باید به روز و ایده آل باشد. رئیس دانشگاه اراک اظهار کرد: در تلاش هستیم دو رویکرد کار و درس را در کنار هم به سرانجام برسانیم و باید به سمتی برویم که هنگام فارغ التحصیلی دو مدرک کار و درس را به فارغ التحصیلان بدهیم ودر تلاش هستیم محیط کاری جذابی برای دانشجوها فراهم آوریم. در ادامه استاندار مرکزی در پاسخ به سوال دانشجویان در رابطه با مشکلات شهر اراک اظهار کرد: شهر اراک با ۲۳۰ سال قدمت، خیلی قدیمی و تاریخی نیست ولی از ابتدا به عنوان مرکز حکمرانی ساخته شده است. وی با بیان اینکه اراک دچار سه نوع شهرسازی شده است گفت: در بافت تاریخی که مهندسی سازه و شطرنجی است، تمام مساجد و مدارس و خانه‌ها رو به قبله است و به تعداد کافی مدرسه و مسجد و خانه وجود دارد. وی با اشاره به توسعه ناموزون صنعت و اجتماع و شهرسازی بی ضابطه بافت ارگانیک افزود: این عوامل منجر به کمبود فضای سبز، مدارس و اماکن تفریحی در اراک شده است. وی با بیان اینکه در شورای تامین استان، در رابطه با امنیت و حل مشکلات پارک امیرکبیر اراک تصمیماتی گرفته شده است افزود: کمپ معتادان متجاهر اراک دو هفته پیش افتتاح شد و مقداری سرقت‌های خرد کاهش پیدا کرد و ما در صدد هستیم تا تمامی معتادین جمع آوری شوند و برخورد قاطع با این وضع صورت گیرد. استاندار مرکزی ادامه داد: اصلاح وضعیت مناطق حاشیه نشین در قالب طرح باز آفرینی شهری که متولی طرح، وزارت کشور است انجام خواهد شد و ما تمام تلاش خود را می‌کنیم تا این مناطق را از محرومیت خارج کنیم. دکتر مخلص الائمه با اشاره به حضور پرشور دانشجویان در برنامه‌های جهادی گفت: این دانشجویان چیزهایی می‌بینند که همکاران ما نمی‌بینند و ما را در حل مشکلات کمک می‌کنند. وی با بیان اینکه اتصال صنعت و دانشگاه در دانشگاه اراک تحقق یافته است اظهار کرد: حمایت مستقیم صنایع از گروه های دانش بنیان و دانشگاه‌ها چند برابر ماقبل است ولی همچنان فاصله‌مان با نقطه مطلوب زیاد است ولی دانشگاه اراک بی‌وقفه کار را دنبال می‌کند. دکتر مخلص الائمه با بیان اینکه برنامه‌های فرهنگی متعددی در سطح استان در حال اجراست افزود: ما در حال انجام یک کار مشترک با پارک علم و فناوری، جهاد دانشگاهی و پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی در کشور هستیم که ان شاء الله بتوانیم یک کار بنیادین در حوزه فرهنگ انجام دهیم.