مراسم جهاد و مقاومت از دیروز تا امروز در دانشگاه اراک برگزار شد.

همزمان با سراسرکشور

مراسم جهاد و مقاومت از دیروز تا امروز در دانشگاه اراک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک با همت دفتر شاهد و ایثارگر در دانشگاه اراک مراسم سراسری جهاد و مقاومت از دیروز تا امروز با حضور دکتر ذوالفقاری رییس دانشگاه اراک ،سرهنگ کریمی مدیر کل حفظ آثار ونشر ارزش های دفاع مقدس وجمعی از خانواده های معظم شهدا و ایثارگر چهارشنبه ۵مهرماه در مسجد فاطمه الزهرا دانشگاه اراک برگزار شد.

سرهنگ کریمی مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان ضمن تبریک هفته دفاع مقدس گفت:بدون شک دفاع مقدس یک دانشگاه انسان سازی بود.

وی ضمن اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص دفاع مقدس ادامه داد:در همه ی عرصه ها هر آنچه در جامعه نیاز داریم با رجوع به دفاع مقدس میتوانیم آن را بدست بیاوریم.

در ادامه دکتر ذوالفقاری رییس دانشگاه اراک اعتلای ارزش های بلند و پاسداری از میراث گرانبهای انقلاب را از آرمان های شهدای والامقام دانست و گفت:جنگ تحمیلی مفهوم شهادت و ایثار را در کل دنیا زنده کرد .

وی تجلیل از خانواده شهدا را یک وظیفه مهم دانست و افزود:خانواده شهدا با تقدیم بهترین عزیزان خود کاری بزرگ را انجام دادند و این مهم باید همواره مورد توجه قرار گیرد.

در پایان این مراسم از جمعی از همکاران خانواده شاهد و ایثارگر تقدیر شد.