به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ نشست مشترک مدیران isc با هیات رئیسه دانشگاه اراک به منظور بهبود انجام فعالیت های پژوهشی برگزار شد.
دکتر محمد جواد دهقانی، ریاست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در این نشست با برشمردن اهداف و ماموریتهای کلان این سازمان، بر اهمیت تبدیل مرکز منطقه ای به پایگاه تامین منابع اطلاعاتی مورد نیاز کشور به منظور نظام مند کردن هزینه های کشور در رابطه با تامین و خرید پایگاه های اطلاعاتی بین المللی تاکید نموده و آن یکی از اهداف مهم این سازمان دانست. ایشان از طرف مرکز منطقه ای و ISC، در خصوص همکاری با دانشگاه اراک در حوزه های مختلف از جمله برگزاری کارگاه های آموزشی علم سنجی برای واحدهای آن دانشگاه، همکاری در جهت معرفی و ورود دانشگاه در نظام های رتبه بندی بین المللی، نمایه سازی مجلات منتشره توسط واحدهای دانشگاه اراک در فهرست نشریات ISC اعلام آمادگی نمود.
دکتر سعید حمیدی رئییس دانشگاه اراک نیز با اشاره به پتانسیل های دانشگاه اراک در این نشست گفت: دانشگاه اراک با بیش از نیم قرن سابقه حضور در فعالیت های آموزشی و پژوهشی جز 15 دانشگاه اول ایران از نظر قدمت است.
وی با اشاره به شرایط بحرانی که به دلیل بیماری کرونا به وجود آمده است اما به فرصتی جهت ارتقای آموزش مجازی شده است گفت: طبق آمار وزرات علوم تا قبل از این بحران میزان آموزش مجازی دانشگاه های در سراسر کشور 5 درصد بود که در طی سه ماه به 95 درصد افزایش یافت.
ریاست دانشگاه اراک ضمن اعلام آمادگی همکاری دانشگاه اراک با پایگاه استنادی علوم جهان اسلام گفت: در دو سال گذشته در زمینه های علم سنجی و گسترش فعالیت های پژوهشی با حضور نمایندگانی از این پایگاه که در دانشگاه اراک برگزار شد، همکاری های خوبی صورت گرفت؛ دانشگاه اراک یک دانشگاه در حال توسعه است و امید است با همکاری گسترده با پایگاه استنادی جهان اسلام ارتقای رتبه ای شایسته در نظام رتبه بندی جهانی کسب کند.
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام: Islamic World Science Citation Center یا به اختصار ISC یک سامانه اطلاع رسانی علمی است که در صدد رتبهبندی دانشگاههای ایران و جهان اسلام و تجزیه و تحلیل مجلات علمی کشورهای اسلامی بر اساس معیارهای علم سنجی معتبر اسلامی میباشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ نشست مشترک مدیران isc با هیات رئیسه دانشگاه اراک به منظور بهبود انجام فعالیت های پژوهشی برگزار شد. دکتر محمد جواد دهقانی، ریاست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در این نشست با برشمردن اهداف و ماموریتهای کلان این سازمان، بر اهمیت تبدیل مرکز منطقه ای به پایگاه تامین منابع اطلاعاتی مورد نیاز کشور به منظور نظام مند کردن هزینه های کشور در رابطه با تامین و خرید پایگاه های اطلاعاتی بین المللی تاکید نموده و آن یکی از اهداف مهم این سازمان دانست. ایشان از طرف مرکز منطقه ای و ISC، در خصوص همکاری با دانشگاه اراک در حوزه های مختلف از جمله برگزاری کارگاه های آموزشی علم سنجی برای واحدهای آن دانشگاه، همکاری در جهت معرفی و ورود دانشگاه در نظام های رتبه بندی بین المللی، نمایه سازی مجلات منتشره توسط واحدهای دانشگاه اراک در فهرست نشریات ISC اعلام آمادگی نمود. دکتر سعید حمیدی رئییس دانشگاه اراک نیز با اشاره به پتانسیل های دانشگاه اراک در این نشست گفت: دانشگاه اراک با بیش از نیم قرن سابقه حضور در فعالیت های آموزشی و پژوهشی جز 15 دانشگاه اول ایران از نظر قدمت است. وی با اشاره به شرایط بحرانی که به دلیل بیماری کرونا به وجود آمده است اما به فرصتی جهت ارتقای آموزش مجازی شده است گفت: طبق آمار وزرات علوم تا قبل از این بحران میزان آموزش مجازی دانشگاه های در سراسر کشور 5 درصد بود که در طی سه ماه به 95 درصد افزایش یافت. ریاست دانشگاه اراک ضمن اعلام آمادگی همکاری دانشگاه اراک با پایگاه استنادی علوم جهان اسلام گفت: در دو سال گذشته در زمینه های علم سنجی و گسترش فعالیت های پژوهشی با حضور نمایندگانی از این پایگاه که در دانشگاه اراک برگزار شد، همکاری های خوبی صورت گرفت؛ دانشگاه اراک یک دانشگاه در حال توسعه است و امید است با همکاری گسترده با پایگاه استنادی جهان اسلام ارتقای رتبه ای شایسته در نظام رتبه بندی جهانی کسب کند. پایگاه استنادی علوم جهان اسلام: Islamic World Science Citation Center یا به اختصار ISC یک سامانه اطلاع رسانی علمی است که در صدد رتبهبندی دانشگاههای ایران و جهان اسلام و تجزیه و تحلیل مجلات علمی کشورهای اسلامی بر اساس معیارهای علم سنجی معتبر اسلامی میباشد.
نشست مشترک مسئولین سازمان منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری با هیات رئیسه دانشگاه اراک
نشست مشترک مدیران isc با هیات رئیسه دانشگاه اراک به منظور بهبود انجام فعالیت های پژوهشی برگزار شد.