وزیر علوم در همایش مدیران روابط عمومی دانشگاههای  کشور از 5 مدیر روابط عمومی که داری سابقه فعالیت بیش از 15 سال در این حوزه هستند با اهدای لوح تجلیل کرد . به گزارش روابط عمومی وزارت علوم ،  در این مراسم  از علی احمدی فر(برزگر) مدیر روابط عمومی پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ، محمد جباری مدیر روابط عمومی دانشگاه هنر اصفهان ،رعنا مغانلو مدیر روابط عمومی دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان ، فرهاد فتاحی مدیر روابط عمومی دانشگاه ایلام  و محمد رضا هاشمی مدیر روابط عمومی دانشگاه اراک تجلیل شد.(به نقل از سایت وزارت علوم) دریافت لوح تقدیر ​

وزیر علوم در همایش مدیران روابط عمومی دانشگاههای کشور از 5مدیر روابط عمومی تجلیل کرد

وزیر علوم در همایش مدیران روابط عمومی دانشگاههای کشور از 5 مدیر روابط عمومی که داری سابقه فعالیت بیش از 15 سال در این حوزه هستند با اهدای لوح تجلیل کرد .

دریافت لوح تقدیر