به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک،نشست استانی هم اندیشی راهکار های بهبود  ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه به میزبانی دانشگاه اراک و با حضور استاندار استان مرکزی و صاحب نظران علم و صنعت استان برگزار شد. در این نشست، راههای توسعه متوازن استان بررسی و بر ضرورت همدلی و همکاری سه هزار واحد صنعتی و 61 دانشگاه فعال استان تاکید شد.     آشنایی بیشتر دانشگاه از مشکلات صنعت، حضور پررنگتر استادان و دانشجویان در صنعت، فاصله گرفتن از پشت میز نشینی، توجه به پژوهش، استقبال صنعت از حضور دانشگاه واستمرار نشست‌های صنعت و دانشگاه از جمله مواردی بود که مطرح شد. استاندار مرکزی نیز در این نشست با اشاره به فعالیت حدود سه هزار واحد صنعتی در استان مرکزی این ظرفیت را فرصتی مغتنم برای دانشگاه و توسعه همه جانبه استان دانست و گفت: مهمترین نقش دانشگاه و دانشگاهیان در خودکفایی و مقابله با تبعات تحریم است.   مخلص الائمه با بیان اینکه ۷۷درصد صادرات کشور ناشی از نفت و میعانات نفتی است افزود: برای جدا شدن از اقتصاد نفتی دانشگاه می‌تواند بال‌های رهایی کشور از اقتصاد نفتی باشد. او توجه صنعت به خصوص بخش دولتی به دانشگاه را زمینه ساز توسعه دانست. استاندار مرکزی با اشاره به اینکه ۶۱ دانشگاه استان می‌تواند تحول ساز در تولید و توسعه باشد گفت رشته‌های دانشگاهی نیز باید بر اساس نیاز‌ها و رفع آن باشد. مخلص الائمه در ادامه اظهارداشت: استانداری و دستگاه‌های اجرایی آماده دریافت دیدگاه‌های استادان دانشگاه و استفاده از طرح‌ها و پژوهش‌های دانشگاهی در تصمیم سازی‌ها و اجرا است.  

" نشست استانی با موضوع راهکارهای بهبود رابطه بین دانشگاه با صنعت و جامعه " با حضور استاندار، معاونین استاندار، روسای دانشگاه‌ها و صنایع دولتی و خصوصی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک،نشست استانی هم اندیشی راهکار های بهبود  ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه به میزبانی دانشگاه اراک و با حضور استاندار استان مرکزی و صاحب نظران علم و صنعت استان برگزار شد.
در این نشست، راههای توسعه متوازن استان بررسی و بر ضرورت همدلی و همکاری سه هزار واحد صنعتی و 61 دانشگاه فعال استان تاکید شد.
 
 
آشنایی بیشتر دانشگاه از مشکلات صنعت، حضور پررنگتر استادان و دانشجویان در صنعت، فاصله گرفتن از پشت میز نشینی، توجه به پژوهش، استقبال صنعت از حضور دانشگاه واستمرار نشست‌های صنعت و دانشگاه از جمله مواردی بود که مطرح شد.
استاندار مرکزی نیز در این نشست با اشاره به فعالیت حدود سه هزار واحد صنعتی در استان مرکزی این ظرفیت را فرصتی مغتنم برای دانشگاه و توسعه همه جانبه استان دانست و گفت: مهمترین نقش دانشگاه و دانشگاهیان در خودکفایی و مقابله با تبعات تحریم است.
 
مخلص الائمه با بیان اینکه ۷۷درصد صادرات کشور ناشی از نفت و میعانات نفتی است افزود: برای جدا شدن از اقتصاد نفتی دانشگاه می‌تواند بال‌های رهایی کشور از اقتصاد نفتی باشد.
او توجه صنعت به خصوص بخش دولتی به دانشگاه را زمینه ساز توسعه دانست.
استاندار مرکزی با اشاره به اینکه ۶۱ دانشگاه استان می‌تواند تحول ساز در تولید و توسعه باشد گفت رشته‌های دانشگاهی نیز باید بر اساس نیاز‌ها و رفع آن باشد.
مخلص الائمه در ادامه اظهارداشت: استانداری و دستگاه‌های اجرایی آماده دریافت دیدگاه‌های استادان دانشگاه و استفاده از طرح‌ها و پژوهش‌های دانشگاهی در تصمیم سازی‌ها و اجرا است.