به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک، براساس ارزیابی اخیر گرین متریک ۲۰۲۰ دانشگاه اراک در بین ۹۲۰ دانشگاه جهان در حوزه مدیریت سبز رتبه۳۹۷ را کسب نموده است. دکتر امیر انصاری،  دبیر شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه اراک از ارتقای ۵۶ رتبه ای دانشگاه اراک در ارزیابی گرین متریک خبر داد و گفت: در حال حاضر دانشگاه اراک در حوزه مدیریت سبز و حفاظت از محیط زیست  ۵۶ رتبه ارتقا نموده است یعنی سبز تر شده است.  از همکاری همه اعضای مدیریت سبز دانشگاه تشکر می کنم امید است در سال اینده با همتی والا، دانشگاه اراک  در ترازی بالاتر از دانشگاه های سبز دنیا قرار گیرد. وی خاطر نشان کرد: این رتبه بندی با هدف ارائه چشم انداز جامع از شرایط و سیاست‌های مرتبط با محیط زیست وتوسعه پایدار در دانشگاه‌های کشورهای مختلف راه اندازی شده است و از شش شاخص کلیدی "محیط زیست و زیرساخت" ، "انرژی و تحقیقات اقلیمی" ، "مدیریت پسماند" ، "آب" ، "حمل ونقل"، "آموزش و پژوهش" برای رتبه بندی مؤسسه‌ها استفاده می کند.   گرین متریک ابزاری برای جلب توجه مدیران و سیاست‌گذاران در محیط‌های دانشگاهی فراهم آورده و سالانه بیش از ده هزار مؤسسه توسط این نظام رتبه‌بندی ارزیابی می‌شود که فهرست پانصد مؤسسه برتر بر روی سایت http://greenmetric.ui.ac.id منتشر می  شود. در این رتبه بندی دانشگاه اراک رتبه ۱۳ را در میان دانشگاه های کشور کسب نمود که بالاتر از دانشگاه های تهران، امیرکبیر، جندی شاپور اهواز ، تربیت مدرس،شیراز، شریف، نوشیروانی بابل، تبریز، شهید بهشتی، خواجه نصیر طوسی است. مشارکت در رتبه بندی گرین متریک گامی در جهت فعالیت‌های بین المللی‌سازی دانشگاه‌ها، معرفی آنها به سایر دانشگاه ها و برجسته کردن اهمیت موضوع پایداری، مسائل محیط زیستی و چالش‌هایی مانند فرایند گرم شدن زمین، بهره برداری بیش از حد از منابع، وابستگی به منابع نفتی و کمبود آب و غذا در سطح جهانی است.  

56 پله صعود در کسب رتبه جهانی گرین متریک توسط دانشگاه اراک

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک، براساس ارزیابی اخیر گرین متریک ۲۰۲۰ دانشگاه اراک در بین ۹۲۰ دانشگاه جهان در حوزه مدیریت سبز رتبه۳۹۷ را کسب نموده است.

دکتر امیر انصاری،  دبیر شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه اراک از ارتقای ۵۶ رتبه ای دانشگاه اراک در ارزیابی گرین متریک خبر داد و گفت: در حال حاضر دانشگاه اراک در حوزه مدیریت سبز و حفاظت از محیط زیست  ۵۶ رتبه ارتقا نموده است یعنی سبز تر شده است.  از همکاری همه اعضای مدیریت سبز دانشگاه تشکر می کنم امید است در سال اینده با همتی والا، دانشگاه اراک  در ترازی بالاتر از دانشگاه های سبز دنیا قرار گیرد.
وی خاطر نشان کرد: این رتبه بندی با هدف ارائه چشم انداز جامع از شرایط و سیاست‌های مرتبط با محیط زیست وتوسعه پایدار در دانشگاه‌های کشورهای مختلف راه اندازی شده است و از شش شاخص کلیدی "محیط زیست و زیرساخت" ، "انرژی و تحقیقات اقلیمی" ، "مدیریت پسماند" ، "آب" ، "حمل ونقل"، "آموزش و پژوهش" برای رتبه بندی مؤسسه‌ها استفاده می کند.

 



گرین متریک ابزاری برای جلب توجه مدیران و سیاست‌گذاران در محیط‌های دانشگاهی فراهم آورده و سالانه بیش از ده هزار مؤسسه توسط این نظام رتبه‌بندی ارزیابی می‌شود که فهرست پانصد مؤسسه برتر بر روی سایت http://greenmetric.ui.ac.id منتشر می  شود.


در این رتبه بندی دانشگاه اراک رتبه ۱۳ را در میان دانشگاه های کشور کسب نمود که بالاتر از دانشگاه های تهران، امیرکبیر، جندی شاپور اهواز ، تربیت مدرس،شیراز، شریف، نوشیروانی بابل، تبریز، شهید بهشتی، خواجه نصیر طوسی است.

مشارکت در رتبه بندی گرین متریک گامی در جهت فعالیت‌های بین المللی‌سازی دانشگاه‌ها، معرفی آنها به سایر دانشگاه ها و برجسته کردن اهمیت موضوع پایداری، مسائل محیط زیستی و چالش‌هایی مانند فرایند گرم شدن زمین، بهره برداری بیش از حد از منابع، وابستگی به منابع نفتی و کمبود آب و غذا در سطح جهانی است.