رونمایی از پوستر ششمین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک، پوستر ششمین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در دانشگاه اراک رونمایی شد. دکتر زهره وندیان، رییس اداره تربیت بدنی و دبیر کل اجرایی ششمین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان پسر دانشگاه های کشور در توضیحی درباره ی ویژگی های این پوستر اظهار کرد: استان مرکزی و شهر اراک در ذهن مردم ایران با صنایع تولیدی و نفتی گسترده نقش گرفته است. ما نیز در پوستر المپیاد، از نماد هایی که معرف استان مرکزی است الهام گرفته ایم. وی افزود: نماد این رقابت هارا، پازن، کَل معروف است که نماد قدرت و نیرو است و زیستگاهش در هفتاد قله استان مرکزی است. دکتر زهره وندیان اظهار کرد: در این پوستر نماد های صنعت و تاریخی شهر اراک( بازار سرپوشیده و مدرسه سپهداری) در کنار حضور ورزشکاران، هدف برگزاری این مسابقات را که معرفی جلوه های فراموش شده شهر اراک است را نمایان می سازد.