راه اندازی مجدد مرغداری دانشکده کشاورزی دانشگاه اراک

راه اندازی مجدد مرغداری دانشکده کشاورزی دانشگاه اراک

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه اراک دکتر انصاری از راه اندازی مجدد مرغداری دانشکده کشاورزی با ظرفیت ۲۰۰۰ قطعه مرغ گوشتی(مرغ سبز) خبر داد.
رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه اراک اهداف راه اندازی مجدد این مرغداری را زمینه های تحقیقاتی و همچنین تولید گوشت ارگانیک و تامین بخشی از نیاز بازار به این فرآورده پرطرفدار اعلام نمود.
 
سال‌های اخیر نام مرغ سبز در بین خریداران و فروشندگان مرغ بسیار شنیده می‌شود. این مرغ، همان‌طور که از اسم آن مشخص است، کاملا سالم و ارگانیک است. با این‌حال ممکن است عده زیادی از مردم هنوز بطور دقیق با ویژگی‌ها و خواص مرغ سبز و تفاوت آن با مرغ تازه معمولی آشنا نباشند. با توجه به فواید این فرآورده گوشتی، شناخت آن و قرار گرفتنش در سبد خرید خانواده‌ها، بسیار مهم به نظر می‌رسد.