به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ به منظور افزایش بهره‌وری تولید علم و هدفمند سازی مقالات تولید شده در دانشگاه اراک، نشستی با حضور اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه، دانشجویان دانشگاه اراک و دکتر گزنی، معاون پایگاه استنادی علوم جهان اسلام برگزار شد. دکترگزنی در این نشست اظهار نمود: اساس نظام های رتبه بندی دانشگاه ها در سراسر کشورهای جهان بدین شرح است : ۱-نظر سنجی‌های معروفیت ۲- خود اظهاری ۳- پایگاه اطلاعات مستقل ۴-فناوری ۵-پژوهش ۶- آموزش که ۸۰ درصد امتیاز رتبه بندی از بحث پژوهش حاصل می شود. وی بیان نمود: یکی از راه‌های بین المللی کردن دانشگاه‌ها سرمایه گذاری در پژوهش است، اما چه نوع پژوهشی. پژوهشی ارزنده است که مورد استفاده قرار گیرد و این گونه است که بیشترین استناد می‌گیرد. پژوهشی مطلوب است که بخش های فناورانه از آن بهره مند شوند و در جهت توسعه صنایع از آن استفاده شود. همچنین  اثرگذاری اجتماعی داشته باشد که بتواند مشکلات اجتماعی را حل کند. وی در مورد راه‌حل های ارتقاء سطح پژوهش گفت: تحقیقات هوشمندانه و هدفمند باشد و یک محقق باید خط تحقیق مشخصی داشته باشد و در پیرامون آن کار کند. همچنین از ابزار های مورد نیاز خود به طور هدفمند استفاده کند. یک دانشگاه موفق از علایق پژوهشی خوانندگان مهم خود در شبکه علم آگاه است و سعی می کند در نشریات برتر مطرح شود. معاون پایگاه استنادی علوم جهان اسلام افزود: ایران نیم درصد از مقالات برتر جهان را تولید می کند که یک دهم آن سهم دانشگاه اراک است. در زمینه پیشران های علم که سمت و سو و جهت گیری های علوم بعد را در جهان تعیین می کنند و ده برابر بیشتر از متوسط جهانی استناد دریافت می کنند، دانشگاه اراک ۱۵ برابر بیش از متوسط جهانی استناد دریافت کرده است که از کل کشور ۴ درصد بیشتر است. یکی از مسیر های شکوفایی هر چه بیشتر این دانشگاه افزایش کمی و کیفی مقالات است. همچنین مطرح شدن مقالات به طور کاربردی در خبرگزاری ها گام بسیار موثری در معروف شدن و قابل استقاده شدن آن مقاله است. وی با خطاب قرار دادن دانشجویان به آنان توصیه کرد که گام نخست در تولید فکر و نوشتن یک مقاله خواندن مجلات علمی و مقالات بین المللی است و در گام دوم محتویات آن نشریه ها را از لحاظ علمی و کاربردی بررسی کرد. در کنار شناسایی مقالات که علم روز دنیا در حوزه رشته تحصیلی هر دانشجو را نشان می دهد شرکت در سمینار ها و همایش ها هم موثر است. وی در پایان این سمینار افزود : دانشگاه اراک در چند سال گذشته ودر پیشینه علمی و تحقیقاتی اش روند رو به رشدی را پیش گرفته و روز به روز بهتر خواهد شد.      

نشست معاون پایگاه استنادی علوم جهان اسلام با اساتید و دانشجویان دانشگاه اراک

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ به منظور افزایش بهره‌وری تولید علم و هدفمند سازی مقالات تولید شده در دانشگاه اراک، نشستی با حضور اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه، دانشجویان دانشگاه اراک و دکتر گزنی، معاون پایگاه استنادی علوم جهان اسلام برگزار شد.

دکترگزنی در این نشست اظهار نمود: اساس نظام های رتبه بندی دانشگاه ها در سراسر کشورهای جهان بدین شرح است :

۱-نظر سنجی‌های معروفیت

۲- خود اظهاری

۳- پایگاه اطلاعات مستقل

۴-فناوری

۵-پژوهش

۶- آموزش

که ۸۰ درصد امتیاز رتبه بندی از بحث پژوهش حاصل می شود.

وی بیان نمود: یکی از راه‌های بین المللی کردن دانشگاه‌ها سرمایه گذاری در پژوهش است، اما چه نوع پژوهشی. پژوهشی ارزنده است که مورد استفاده قرار گیرد و این گونه است که بیشترین استناد می‌گیرد.

پژوهشی مطلوب است که بخش های فناورانه از آن بهره مند شوند و در جهت توسعه صنایع از آن استفاده شود. همچنین  اثرگذاری اجتماعی داشته باشد که بتواند مشکلات اجتماعی را حل کند.

وی در مورد راه‌حل های ارتقاء سطح پژوهش گفت: تحقیقات هوشمندانه و هدفمند باشد و یک محقق باید خط تحقیق مشخصی داشته باشد و در پیرامون آن کار کند. همچنین از ابزار های مورد نیاز خود به طور هدفمند استفاده کند.

یک دانشگاه موفق از علایق پژوهشی خوانندگان مهم خود در شبکه علم آگاه است و سعی می کند در نشریات برتر مطرح شود.

معاون پایگاه استنادی علوم جهان اسلام افزود: ایران نیم درصد از مقالات برتر جهان را تولید می کند که یک دهم آن سهم دانشگاه اراک است.

در زمینه پیشران های علم که سمت و سو و جهت گیری های علوم بعد را در جهان تعیین می کنند و ده برابر بیشتر از متوسط جهانی استناد دریافت می کنند، دانشگاه اراک ۱۵ برابر بیش از متوسط جهانی استناد دریافت کرده است که از کل کشور ۴ درصد بیشتر است. یکی از مسیر های شکوفایی هر چه بیشتر این دانشگاه افزایش کمی و کیفی مقالات است. همچنین مطرح شدن مقالات به طور کاربردی در خبرگزاری ها گام بسیار موثری در معروف شدن و قابل استقاده شدن آن مقاله است.

وی با خطاب قرار دادن دانشجویان به آنان توصیه کرد که گام نخست در تولید فکر و نوشتن یک مقاله خواندن مجلات علمی و مقالات بین المللی است و در گام دوم محتویات آن نشریه ها را از لحاظ علمی و کاربردی بررسی کرد. در کنار شناسایی مقالات که علم روز دنیا در حوزه رشته تحصیلی هر دانشجو را نشان می دهد شرکت در سمینار ها و همایش ها هم موثر است.

وی در پایان این سمینار افزود : دانشگاه اراک در چند سال گذشته ودر پیشینه علمی و تحقیقاتی اش روند رو به رشدی را پیش گرفته و روز به روز بهتر خواهد شد.