نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

برگزاری هجدهمین نشست سراسری هیئت‌های نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی

برگزاری هجدهمین نشست سراسری هیئت‌های نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی

اعضای شبکه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری کشور، در هجدهمین نشست سراسری هیئت‌های نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی، به ضرورت بررسی جامع و دقیق وضعیت موجود آموزش‌عالی کشور و تحلیل آن بر مبنای معیارهای علمی تاکید کردند.
برگزاری هجدهمین نشست سراسری هیئت‌های نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک، هجدهمین نشست هیئت‌های نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف با حضور دبیران استانی، رئیس و مدیران مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری در محل سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد. 
 
در این نشست  روح‌الله سهرابی، رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف ضمن تاکید بر اهمیت تقویت و بهبود مستمر نظام نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت در موسسات آموزش‌عالی، پژوهش و فناوری به‌منظور ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی، خواستار تعامل و همکاری بین تمامی نهادهای مرتبط با این موضوع شد و تاکید کرد: این همکاری موجب ارتقای کیفیت و کارآمدی در حوزۀ آموزش‌عالی و پژوهش و فناوری می‌شود.
 
وی تدوین و اجرای برنامه‌های منظم عملیاتی را ضامن تضمین کیفیت در آموزش‌ عالی، پژوهش و فناوری دانست. 
 
در ادامه روح‌الله رازینی، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سابق مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف به گفت‌وگو با دبیران هیئت‌های ناتک استانی پرداخت. در این بخش از نشست دبیران هیئت‌ها با ابراز نظر و دغدغه‌های خود در حوزه‌های مرتبط به استان‌ها خواستار توجه بیشتر و عمیق‌تر معاونت آموزشی به آمایش آموزش‌عالی شدند.  
 
رازینی، تحلیل وضعیت آموزش‌عالی در چارچوبی نظام‌مند، سامان‌دهی و ماموریت‌گرا ساختنِ مراکز آموزش‌عالی، ایجاد توازن در رشته‌های تحصیلی، بازنگری و تدوین آئین‌نامه‌ها و شیوه‌نامه‌های مرتبط با نظارت و ارزیابی مستمر برای اطمینان از اجرای صحیح و پایدار این برنامه‌ها را از جمله گام‌های اساسی در پیشبرد اهداف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آمایش آموزش‌عالی برشمرد. 
 
بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی برای ایجاد سامانۀ هوشمند در نظارت و ارزیابی، بررسی جامع و دقیق وضعیت موجود آموزش‌عالی کشور و تحلیل آن بر مبنای معیارهای علمی، تعیین و تخصیص ماموریت‌های ویژه به دانشگاه‌ها، موسسات آموزش‌عالی، پژوهشی و فناوری بر اساس توانمندی‌ها و نیازهای روز کشور از دیگر مواردی بود که در گفت‌وگوهای اعضای شبکه ناتک طرح و در قالب بیانیه پایانی نشست منتشر شد. 
 
گفتنی است در این نشست از مساعی و تلاش‌های دو سال گذشته روح‌الله رازینی در مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف با اهدای لوحی که توسط وزیر علوم، تحقیقات و فناوری توشیح شده بود؛ تقدیر شد. در این لوح وزیر علوم، تحقیقات و فناوری سعی و تلاش خلاق و نوآورانه ایشان و همکاران مرکز نظارت و ارزیابی را تضمینی برای رشد و شکوفائی آموزش‌ عالی اعلام کرده است