دستگاه فریزدرآی جهت خشک کردن میوه ها - سبزیجات و مواد پروتئینی

دستگاه فریزدرآی جهت خشک کردن میوه ها - سبزیجات و مواد پروتئینی

انواع میوه و سبزی را می توان با فرآیند فریزدرآینگ  خشک کرد. در این روش ویتامین ها ، آنتی اکسیدان ها ، آنزیم ها و انواع مواد مغذی موجود در میوه و سبزی تازه در محصولات را می توان در دمای محیط برای مدت حداقل دو سال نگهداری کرد . ساختار ، رنگ ، عطر و طعم میوه و سبزی اولیه در محصول تغییر چندانی نمی کند. میوه ها و سبزیجات فریز درآی شده هیچگونه افزودنی و مواد نگهدارنده نداشته و در دنیا محبوبیت فراوانی دارند. انواع میوه ها مثل توت فرنگی ، هلو ، آناناس ، زردآلو ، سیب و....و همچنین انواع سبزیجات  مثل نخودفرنگی، فلفل دلمه ای ، کلم بروکلی ، ذرت و... را میتوان فریزدرآیر کرد.

فریزدرآیینگ برای انواع محصولات پروتئینی نیز بکار می رود. در این روش انواع محصولات پروتئینی را می توان بدون نیاز به هیچگونه ماده افزودنی خشک کرد و ماندگاری محصولات را بالا برد. محصولات فریزدرآی شده عاری از هرگونه مواد نگهدارنده میباشد که این موضوع  از مزایای بارزاین محصولات می باشد.از مزایای دیگر این محصولات می توان به حفظ خواص مغذی ، طعم ، رنگ و ساختار اولیه مواد پروتئینی به صورت طولانی مدت در دمای محیط و بدون نیاز به یخچال اشاره کرد.