اطلاعیه ارزیابی کیفیت تدریس دروس

به اطلاع دانشجویان عزیز می‌رساند:

ارزیابی کیفیت تدریس دروس از روز شنبه  ۹۸/۹/۳۰ آغاز و در ساعت ۲۳:۵۹ روز سه‌شنبه ۹۸/۱۰/۱۰ پایان می‌یابد.

با عنایت به اینکه شما دانشجویان گرامی یکی از مهمترین منابع در ارزیابی کیفیت آموزشی دانشگاه هستید، از شما درخواست می‌گردد تا فرم‌های ارزشیابی را به شکلی منصفانه و بر مبنای آنچه در کلاس تجربه کرده‌اید کامل نموده و یاریگر ما در تحقق این رسالت مهم باشید.

لازم به یادآوری است:

۱-اظهار نظر شما کاملاً محرمانه است و نرم‌افزار به‌گونه‌ای طراحی شده که هیچ کس، حتی مدیران دانشگاه، امکان مشاهده پاسخ‌های شما را نخواهد داشت.

۲-مدرس درس، مدیر گروه و سایر مسوولان دانشگاه تنها زمانی می‌توانند میانگین نمره ارزیابی خود در هر درس را مشاهده نمایند که نمره‌های آزمون‌های پایان نیمسال توسط آموزش دانشگاه ثبت قطعی شده باشد.

۳-دانشجویان عزیز دقت فرمایید در صورت انجام ندادن به‌موقع ارزیابی تمامی دروس، نمرات ثبت‌شده در سیستم آموزش دانشگاه برای شما قابل رویت نخواهد بود و امکان اعتراض به نمره از شما سلب خواهد شد.

۴-امکان ایجاد دسترسی مجدد برای دانشجویانی که فرم‌ها را تکمیل نکرده‌اند وجود نخواهد داشت.

شما دانشجویان عزیز، می‌توانید انتقادها و پیشنهادهای خود را به آدرس u-nezarat@araku.ac.ir ارسال کنید.